English: At the time, the Pop-up wedding isn’t available in England yet. But we are working on it and when Pop-up wedding comes to England you’ll read about it right here.

Een week geleden kon je er voor het eerst over lezen op onze Facebook. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het bij elkaar brengen van een team voor ‘Perfect Pop-up, european pop-up weddings’. De eerste datum staat nu vast en staat gepland op 11 augustus 2015 in de Westerliefde in Amsterdam. Maar misschien vraag je je af: “Wat is een pop up wedding dan?”

Winter Pop up bruiloft

1 dag wordt een trouwlocatie door het pop-up wedding team overgenomen om voor maximaal 7 bruidsparen een droombruiloft te verzorgen. Ieder bruidspaar krijgt zijn eigen bruiloft van anderhalf uur. Het bruidspaar en hun gasten (maximaal 20) worden ontvangen door onze weddingplanner in een magisch gestylede trouwlocatie. Nadat de bruid haar bruidsboeket in ontvangst heeft genomen is het tijd om de ceremonie te beginnen. Hierin wordt er officieel getrouwd, er wordt getoast op het kersverse bruidspaar en de bruidstaart wordt aangesneden. Tot slot worden de bruid en bruidegom vastgelegd tijdens een fotosessie. Iedere pop-up trouwdatum wordt gekoppeld aan een ander thema en een daarbij passende trouwlocatie en styling. Door aan de hand van een thema de styling, bloemen, locatie en bruidstaart samen te brengen ontstaat een prachtige trouwbeleving.

Pop up wedding Nederland

We zijn enorm blij dat we samenwerken met topbedrijven uit de trouwbranche. De styling en bloemen worden verzorgd door Susanne Hyams van Redwhitebluepink. BABS en cabaretier Onno Innemee verzorgt jullie persoonlijke ceremonie. Sugarlips Cakes levert de heerlijkste én mooiste bruidstaarten. Tot slot verzorgt Wit Photography samen met Anaïs Stoelen van Anaïs Stoelen Photography de fotografie. Bij elke pop-up wedding zijn dus 2 fotografen aanwezig om er zeker van te zijn dat ook qua fotografie optimaal gebruik wordt gemaakt van de 1,5 uur die elke bruiloft duurt.

Website pop-up wedding

Zie jij zo’n pop-up wedding wel zitten? Ga dan snel naar www.popupwedding.nl om alles te lezen over deze nieuwe manier van trouwen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de pop up wedding? Abonneer je op de nieuwsbrief door een mail te sturen naar hi@pop-up-wedding.com

Share this story